WEKO3
アイテム / 川内(せんで)きびなご鮨の発酵過程における美味しさと微生物の関わり : 海洋性微生物について / TAKESHITA-KA15
TAKESHITA-KA15
ファイル | ライセンス |
---|---|
TAKESHITA-KA15.pdf (3.2 MB) sha256 496745ed59b76ffe14983a70971590e2d0a6997f0a8f0a6d507fa68ce4b04e78 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2011-07-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | TAKESHITA-KA15.pdf | |||||
本文URL | https://kjunshin.repo.nii.ac.jp/record/86/files/TAKESHITA-KA15.pdf | |||||
ラベル | TAKESHITA-KA15 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 3.2 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|